Tetőfedés
cserepeslemezzel

INGYENES TETŐFELMÉRÉS

Ezekben tudunk segíteni

A tetőfedés piacán az egyik legkedvezőbb megoldás a Lindab cserepeslemez alkalmazása. Számtalan új ház tetője épül ebből az anyagból, de régi tetők felújításánál is nagy népszerűségnek örvend.

A cserepeslemez súlya elenyésző a szokásos cserepes megoldással ellentétben: mindössze 5 kg/m²! Egyértelmű, hogy ez az egyik legnagyobb előnye ennek az anyagnak, így tökéletes választás tetőfelújítás esetén. A teljes tetőszerkezet cseréje nélkül is egyszerűen és gyorsan válthatja le régi palatetőjét a szinte pehelykönnyű cserepeslemezre, mely nem csak biztonságosabb, de manapság már rengeteg féle színben és formában kapható.

Mivel a cserepeslemezt méretre gyártva lehet rendelni, így az anyagveszteség minden esetben minimalizálható. Ez természetesen jó irányban befolyásolja a cserepeslemez szükséges mennyiségét, a termék súlyát, így pedig a fizetendő szállítási költséget is. A cserepeslemez könnyen szerelhető, ami főleg annak köszönhető, hogy nagy táblákban érkezik a szerelés helyére, így sokkal gyorsabban halad a munka.

Kis súlyából és könnyű szerkezetéből adódóan a cserepeslemez rendkívül ellenálló viharok során is, ráadásul mivel vízhatlan, egyáltalán nem vesz fel vizet. A cserepeslemez felülete sokkal egyenletesebb, simább, így nem tapad meg rajta a por és vele a moha, sőt az eső bármilyen piszkot könnyedén lemos róla. A hótehertől is hamarabb megszabadul, mivel a tetőlemezről a hó is hamarabb lecsúszik, mint a hagyományos tetőkről.

A cserepeslemez ár-érték arányban az egyik legjobb tetőfedő anyag, egyre többen alkalmazzák pozitív tulajdonságainak köszönhetően. Ajánljuk mindazoknak, akik gyorsan és költséghatékonyan vágynak esztétikus háztetőre.

Év szakmai tapasztalat

Elégedett ügyfél

Befejezett tető

A minőség az elsődleges szempont

Kapcsolat

Hívjon!

Kérjen díjmentes árajánlatot!

Töltse ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan keresni fogja munkaidőben! Minden munkánkat számlával, garanciával és előleg nélkül végezzük!

Díjmentes tetőajánlathozz katt ide!