Palatető
felújítás

INGYENES TETŐFELMÉRÉS

Ezekben tudunk segíteni

Háza már régi, akár több tíz éves palatetővel rendelkezik? Észrevett már rajta kisebb repedéseket, lyukakat? Ne várjon tovább  a felújítással!

A palatetők javítása és szigetelése néha több problémát jelent, mint a cseréptető, de szerencsére már több megoldást is találtunk ezekre. A palatetők javítása és szigetelése körül az a probléma merül fel általában, hogy nem egyformák a palafedések, illetve hogy nem teljesen ugyanabból az anyagból készülnek a palák, hiszen a régi azbesztet tartalmazó palák veszélyesek az egészségre nézve.

Egy elöregedett, elmohásodott palatetővel a nagyobb viharoknál szinte borítékolható, hogy a tetőszerkezetet nedvesség fogja érni. Amellett, hogy magát a tetőt tartó gerendákat számukra káros, roncsoló, gyengítő hatású víz érheti, akár az Ön lakótere is könnyedén beázhat. Beázások és az ezzel együtt járó anyagi károk okozója gyakran az elhanyagolt, rossz állapotú tetőburkolat.

A palatetők javítása és szigetelése általában úgy történik, hogy a helyén marad a régi fedőanyag, és erre kerül az új. A régi fedőanyagra különféle mintázatú bitumenes lemez kerül, amely két anyag erősítése általában lángolvasztással történik. Ezzel már megadtuk a jó vízelvezetés és a hőszigetelés lehetőségét is.

Hívja szakképzett csapatunkat! Vállaljuk bármilyen állapotú, méretű palatető felújítását, bontását veszélyes hulladék nélkül, egyedi technológiával, országszerte díjmentes kiszállással és állapotfelméréssel.

Év szakmai tapasztalat

Elégedett ügyfél

Befejezett tető

A minőség az elsődleges szempont

Kapcsolat

Hívjon!

Kérjen díjmentes árajánlatot!

Töltse ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan keresni fogja munkaidőben! Minden munkánkat számlával, garanciával és előleg nélkül végezzük!

Díjmentes tetőajánlathozz katt ide!