Tetőfedés
cseréppel

INGYENES TETŐFELMÉRÉS

Ezekben tudunk segíteni

A kerámiából vagy betonból készült tetőcserép a világ legelterjedtebb tetőfedő anyaga. Az ilyen típusú cserepek alkalmazása évezredekre nyúlik vissza, de a hagyományon kívül népszerűségüket a hangulatuk és egyedülálló esztétikájuk adja.

Sokan a kerámia, vagy égetett agyag cserepeket részesítik előnyben, és azok közül is a  Tondach kerámia tetőcserepek bizonyulnak a legjobbaknak. A duplafedésnek, valamint a vízzáró hornyoknak köszönhetően a kerámia tetőcserepek teljes vízzárást és széllel szembeni ellenállást tanúsítanak. Emellett a Tondach kerámia cserepek környezetbarát gyártási technológia alapján készülnek, így ennek során lélegző, porózus szerkezet alakul ki.

A kapilláris szerkezet miatt a nedvességet a cserepek felveszik, majd gyorsan le is adják. Ezért fagyállóak és légáteresztőek, amik szintén plusz előnyöknek számítanak. Talán nem is kell mondani, de a minőségi tetőcserép ismárve a mechanikai hatásokkal szembeni ellenállósság, vagyis fontos, hogy ellenálljon a hőingadozásoknak, legyen szó télről vagy épp nyárról.

Az agyagcserepek alapanyagukból adódóan könnyűek, ezért azok felrakása is gyorsnak és egyszerűnek bizonyul. Ráadásul könnyen javíthatók és karbantarthatók. Könnyű kezelhetőség, egyszerű kiselemes fedés. Javításoknál és állagmegőrzéseknél gyors és egyszerű munkát igényel. Aki nem tudta volna, a kerámia cserép sav- és lúgálló. Ez elsősorban a madárpiszok miatt előnyös, ugyanis nem fakítják ki a tetőt.

Egy szó, mint száz: a Tondach cserepekkel mindenki jól jár, ugyanis tökéletesen illeszkedik minden házhoz és számos pozitívuma sokéves megoldást nyújt a tetőfedésben. Ajánljuk mindazok számára, akik a megbízható megoldások hívei.

Év szakmai tapasztalat

Elégedett ügyfél

Befejezett tető

A minőség az elsődleges szempont

Kapcsolat

Hívjon!

Kérjen díjmentes árajánlatot!

Töltse ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan keresni fogja munkaidőben! Minden munkánkat számlával, garanciával és előleg nélkül végezzük!

Díjmentes tetőajánlathozz katt ide!