Tetőjavítás

INGYENES TETŐFELMÉRÉS

Ezekben tudunk segíteni

A legtöbb 90-es években épült ház esetében számos olyan problémával szembesülhetünk, ami a tetőt közvetve vagy közvetlenül érinti. Sok esetben már régiek, elavultak vagy egyszerűen felújításra szorulnak.

Nem szabad halogatni a döntést, hiszen sok további bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat, mivel ez hatással van az épületszerkezet további romlására is, és nem utolsó sorban pénzt is spórolhatunk. Talán nem is gondolnánk, de a téli időszakban érzett hőveszteség a házban lehet a tető hibája is, de például a korszerűtlen, hibás tető tehet arról is, ha nyáron fullasztónak érezzük a házat.

Sokan azonban inkább halogatják a tető javítását, hiszen amíg látványra megfelelőnek és problémamentesnek tűnik a ház, és nincs sok felesleges pénzük, addig inkább nem nyúlnak hozzá. Pedig ha tudnák, hogy egy egyszerű tetőjavítás, a tető korszerűsítése hosszú távon mennyit spórolna meg nekik, akkor bizony gondolkodás nélkül ebbe fektetnék a pénzüket.

A tetőszerkezet javítása nem csak azért fontos, hogy a tető esztétikus legyen, hanem hogy ezzel energiát spóroljunk meg, hogy kevesebb legyen a fűtés és a villanyszámla. Emellett egészségügyi szempontból is lényeges, hiszen a penész rossz hatással van az egészségre, és a lehetséges balesetektől is úgy óvhatjuk meg magunkat, ha a tető a megfelelő biztonságot kínálja.

Ha a tetőszerkezet javítására, tetőfedésre van szüksége, akkor hívja felkészült szakembereinket, akik a lehető leggyorsabban megállapítják a hiba okát, s szakszerűen kijavítják tetőjét!

Év szakmai tapasztalat

Elégedett ügyfél

Befejezett tető

A minőség az elsődleges szempont

Kapcsolat

Hívjon!

Kérjen díjmentes árajánlatot!

Töltse ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan keresni fogja munkaidőben! Minden munkánkat számlával, garanciával és előleg nélkül végezzük!

Díjmentes tetőajánlathozz katt ide!